Stuorra-Ykän muistelutilaisuus 18.10. klo 16

Terve tunturiväki,

kuten juuri ilmestyneessä  TL-lehdessä ja suusta suuhun viestinnässä on kerrottu, useammalle kuin monelle tuttu kunniasusi Yrjö Suuniittu lähti viimeiselle taivasvaellukselleen elokuussa.   Yrjö siunattiin koskettavassa tilaisuudessa Tampereen Kalevankankaan isossa kappelissa muiden kunniasusien ja monien tunturilatulaisten läsnäollessa.

Suruviestin tultua ja siunausjärjestelyjen selvittyä oli heti selvää, että pidetyn siunaustilaisuuden lisäksi vähän tuonnempana järjestetään muistelutilaisuus, jossa tutuilla ja ystävillä on tilaisuus kertoa muistojaan Yrjöstä.

Se tilaisuus pidetään keskiviikkona 18.10.2017 klo 16.00 alkaen Tampereen Suomalaisella Klubilla, os. Puutarhakatu 13.  Kaikki tunturilatulaiset ovat sinne tervetulleita tuomaan sanallisen, kuvallisen tai esineellisen muistonsa pois nukkuneesta kunniasudesta siten kuin liitteenä olevassa kutsussa kerrotaan.

Tilaisuuden järjestäjänä toimii Tampereen Suojeluskunta- ja Lottamuseo, joka viimeisen kymmenen vuotta oli Yrjön silmäterä ja jonka museomestarina hän toimi.  Tilaisuus on omakustanteinen.

Pyydämme ilmoittautumiset allekirjoittaneelle osoitteeseen timo.tulosmaa@outlook.com viimeistään 13.10.2017.

Olette lämpimästi tervetulleita.

Ystävällisin terveisin
Timo Tulosmaa

Yrjon_muisteluilta

Back to top