Tunturiladun seniorivaellus Lopella 15.-18.8.2017

Tunturikerho Kavtsi järjestää perinteisen seniorivaelluksen Lopen maisemiin.

Kokoonnumme tiistaina 15.8. puoliltapäivin Lopen keskustaan tai Räyskälään riippuen siitä, tulevatko vaeltajat sinne autoilla vai julkisilla.

Lähdemme Räyskälästä ja kierrämme ensimmäisenä päivänä Ison Melkuttimen järven, kaunista harjumaista maastoa, noin 6 km. Leiriydymme telttoihin Ison Melkuttimen rannalle.

Toisena päivänä siirrymme autoilla lähemmäksi Lopen Poropolkua. Jatkamme sitä pitkin kävellen. Maasto on helppoa ja harjumaista. Yön vietämme teltoissa jossain Poropolun varrella.

Kolmantena päivänä jatkamme Poronpolkua, kierrämme sopivaksi katsomamme matkan. Viimeiseksi yöksi asetumme Lopen Samoojien majaan Kalaton-lammen rannalle. Kymmenen ensiksi ilmoittautunutta mahtuu sisämajoitukseen, lopuille löytyy telttapaikka majan pihapiiristä. Saunomme ja syömme yhdessä valmistamamme aterian.

Majan ja saunan hinnan (yhteensä 170 euroa) jaamme osallistujien kesken, huomioiden sisällä nukkujat ja mahdolliset telttailijat.

Perjantaina kävelemme vielä sopivan matkan ja kuljemme sitten autoilla takaisin paikkaan, jonne jätimme osallistujien autot, tai Lopelle, jos joku on hyppäämässä sieltä bussiin.

Sitten voikin siirtyä kätevästi Tunturiladun kesäpäiville Mäntsälän Ohkolaan.

Järjestäjät kuljettavat osallistujien leiriytymiskamppeet autolla yöpymispaikkoihin, joten matkat voi kulkea päivärepun kanssa. Mukaan tarvitaan elokuiselle vaellukselle sopiva vaatetus, leiriytymisvälineet ja omat ruoat vaelluksen ajaksi sekä vesipullo.
Kustannuksia tulee Samoojien majan yöpymismaksu sekä pientä bensarahaa järjestäjille tavaroiden kuljettamisesta.

Tervetuloa!
Tiedustelut ja ilmoittautumiset kesäkuun loppuun mennessä
(tarvitsemme lukumäärän Kalamajan varausta varten).
Annu Koistinen,  050 3266960
Marita Maula, 040 5094412
Irma Tolonen, 040 7326851

Back to top