Tuula Forström jatkaa puheenjohtajana

Tunturiladun syyskokouksessa ratkottiin ensi vuoden asiat sopuisasti ilman äänestyksiä.
Puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti Tuula Forström Valkealasta. Hän on Tunturikerho Kuovzan jäsen. Forström on toiminut Tunturiladun puheenjohtajana jo kaksi vuotta.

Tunturiladun puheenjohtajana jatkaa Tuula Forström.

Johtokunnan jäsenistä erovuorossa olleet Markku Salminen Kuoktesta, Hannu Liljamo Owlasta ja Satu Ojala Geatkista

valittiin uudelleen. Tuula Kirjonen Njealljesta kieltäytyi jatkopestistä ja hänen tilalleen valittiin Marita Jääskeläinen Tsietsasta.
Johtokunnassa jatkavat Erkki Maununen Alppaksesta, Hanna-Mari Sinilehto Kolbmasta, Paavo Ahonen Kavtsista ja Sirpa Alapuranen Kavtsista.
Tunturiladun sihteerinä ja taloudenhoitajana  toimii Inka Helenius Alppaksesta, kämppäisäntänä Pekka Kallio Logista, jäsensihteerinä Marita Maula Kavtsista ja tiedottajana Satu Ojala Geatkista.

Tunturiladun yhteisiä tapahtumia ensi vuonna ovat kevätpäivät, syyskokous ja Vauvasta Vaariin-leiri.
Kevätpäivät järjestetään Partaharjun toimintakeskuksessa Pieksämäellä 13.–15. maaliskuuta. Järjestelyvastuussa on Tunturikerho Njeallje.
VaVa-leiri järjestetään viikolla 31 Susikyrössä. Vastuunkantajana on Tunturikerho Kavtsi.
Syyskokouksen ja susiaisten järjestelyvastuu on Tunturikerho Kolbmalla. Tapahtuma järjestetään Tampereen lähistöllä ja ajankohta tarkentuu myöhemmin.

Tunturiladun verkkosivut uusitaan ensi vuoden alussa. Uusista sivuista jä

rjestetään kerhojen nettisivuvastaaville koulutusta jo tänä vuonna Tampereella 16. marraskuuta.

Tunturiladun jäsenmaksut pidettiin ennallaan. Henkilöjäseniltä jäsenmaksu on 32 euroa, perhejäseniltä 52 euroa, nuoriso- ja opiskelijajäseniltä 16 euroa ja rinnakkaisjäseniltä 26 euroa.

Tunturiladun kolmea kämppää ja varaustupa Aihki pidetään kunnossa talkoovoimin. Kämppätoimikunta järjestää myös ensi kesänä talkoot kaikissa kohteissa ja tekeville käsipareille riittää töitä.

Tunturiladun syyskokouksen yhteydessä vietetään aina susiaisia, jossa vihitään uusia susia. Ikäsusiksi Tunturiladun johtokunta kutsui Paul Pakarisen Logista ja Raija Raiski Palosaaren Njallasta.

Johtajasudeksi vihittiin Jouko Koivu Kumpesta. Tunturisusiksi vihittiin Inka Helenius ja Erkki Maununen Alppaksesta, Veijo Karjalainen Kavtsista ja Jussi Juhani  Jauhiainen Kolbmasta ja Marjatta Nuutinen Tsietsasta.

Tunturilatu sai kaksi uutta ikäsutta, yhden johtajasuden ja viisi tunturisutta.
Back to top