facebook instagram
01.06.2021 • Geatki ry

Kesän reissut lähestyvät

Heipsan.
Kerho järjestää kesällä sekä nuorisovaelluksen että perheleirin Lemmenjoella. Koronatilanne näyttää nyt hyvältä, joten reissut hyvin todennäköisesti toteutuvat.
Reissujen hinnat määräytyvät lähtijöiden määrän mukaan. Kustannukset koostuvat kuljetuksesta, majoituksesta ja ruokailuista. Telttayöt ovat edullisia, mutta viikon telttailun jälkeen on hyvä käydä kunnolla saunomassa, syömässä ja nukkumassa lakanoiden välissä ennen kuin lähdetään kotimatkalle.
Leiriviikon aikana tehdään päiväretkiä lähimaastoon ja tutustumiskohteita Lemmenjoella riittää.
Vaelluksella edetään Lemmenjoen maastossa muun muassa Joenkielisen ja Morgam-Viibuksen kautta Kultasatamaan ja sieltä edelleen varsinaista Lemmenjoen reittiä kulkien.
Leirille pääsevät mukaan alakoululaiset tutun aikuisen seurassa ja vaellukselle vaeltamisesta innostuneet yläkoululaiset ja aikuiset.

Leiristä tiedusteluihin vastaa Satu Ojala puh. 050 5234 844, sposti: osatu7997 (at) gmail.com.
Vaelluksesta tietää kertoa enemmän Mika Viljanen puh. 050 517 1966, sposti: mika.e.viljanen (at) gmail.com

Leirille ja vaellukselle ilmoittautumisaika päättyy 15.6.2021

Syksyn ruskareissu tehdään Kuusamoon, jossa tehdään päiväretkiä tai halukkaat voivat lähteä omatoimivaellukselle. Majoitus tasokkaassa mökissä.
Viikon aikana tutustutaan lähiseudun kohteisiin ja ohjelmaa muokataan lähtijöiden toiveiden mukaisesti. Viikon kustannukset koostuvat matkasta, majoituksesta ja ruokailuista.
Ruskareissusta kertoo enemmän Juhani Lahtinen, puh. 040 545 1681, sposti: juhani.lahtinen@pp3.inet.fi

Kerholla on muutamia telttoja ja rinkkoja varattavissa reissuun lähtijöille.