facebook instagram
06.01.2020 • Geatki ry

Tervetuloa Geatkin uusille verkkosivuille

Tunturilatu uusi verkkosivunsa ja samalla me kerhot saimme käyttöömme uudet käyttäjäystävällisemmät sivut. Sivujen päivittäminen on nyt aiempaa helpompaa ja meitä päivittäjiä on useampia. Kerhomme tiedottaminen tapahtuu jatkossa pääsääntöisesti näiden sivujen kautta. Meillä on myös Facebookissa oma sivu, jonka löydät tästä https://www.facebook.com/groups/1437504989838691/
Tämän vuoden toimintasuunnitelmassa meillä on ensimmäisenä tapahtumana Kuutamohiihto yhdessä Teljän Ladun kanssa. Tapahtuma toteutetaan Sääksjärvellä, mutta tätä kirjoittaessa puuttuu tapahtumasta vielä kolme oleellista elementtiä: lumi, jää ja se kuutamo. Tapahtumapäiväksi on valittu perjantai 7. helmikuuta ja varapäiväksi perjantai 6. maaliskuuta. Toivotaan, että tänne Länsi-Suomeenkin saataisiin talviset kelit.

Maaliskuussa on perinteinen hiihtoviikkomme Lapissa. Kohteena on tällä kerralla Muonio ja siellä Oloksen maastot. Reissu on jo täyteen varattu.

Huhtikuussa on pilkki- ja hiihtoviikko pääsiäisen aikaan Pakanajoella.

Ennen kuin koululaiset säntäävät kesälaitumille, meillä on yöretket vielä kummikoulujemme Suttilan ja Loiman koulujen kanssa.

Heinäkuussa nuoriso lähtee vaeltamaan Lemmenjoelle ja samassa yhteydessä järjestetään alakouluikäisille ja heidän huoltajilleen leiri. Huoltajana voi olla kuka tahansa tuttu aikuinen: äiti, isä, mummo, vaari, kummitäti- tai setä, eno tai täti tai muu läheinen aikuinen. Leirillä on telttamajoitus ja viikon aikana tehdään päiväretkiä lähimaastoon.

Syksyn ohjelmassa on kerhoviikko Susikyrössä, joka on varattu meille viikoksi 39.

Tervetuloa toimintaamme mukaan!

Juhani Lahtinen
kerhon puheenjohtaja