facebook instagram
30.08.2021 • Kavtsi ry

Kavtsin juhlavuosi 50V

Idearikas ihminen. Luovasti hullu.

Tunturikerho Kavtsi ry täyttää ensi vuonna 50 vuotta.

Siinä ajassa on kuljettu monia polkuja, tuntureita huiputettu, vaikutettu sekä paikallisella että kansallisella tasolla retkeilytietämyksen ja vaelluskokemusten laajaan leviämiseen. 50 vuotta. Pitkä aika.

Tule suunnittelemaan seuraavat 50 vuotta. Avaruus tuskin on rajana. Moni ei sinne vielä pääse, mutta otammeko jo askeleita kohti avaruusretkeilyä? Mikä on tunturikerhon jättämä jälki tulevaisuudessa ja maailmankaikkeudessa.

Liity joukkoon. Yhdessä voimamme on suuri.

Haluamme pohdiskella sekä tulevaisuutta, että muistella menneitä. Vuoden 2021-2022 aikana tulemme muistelemaan mitä olemme saavuttaneet, esim. oman ahkion suunnittelu ja valmistus, sauvakävelyn tunnetuksi tekeminen Suomessa (ja maailmalla), pitkät kotimaan ja ulkomaan vaellukset, koulutukset, kurssit ja retket. Kärrikaltion hankinta.

Tule mukaan suunnittelemaan, ihan estotta, miten juhlistamme ja kerromme kuluneista vuosikymmenistä.

Tarvitsemme idearikkaita ihmisiä, jotka omaavat luovaa hulluutta. Suunnittelemaan ensivuoden ohjelmaa. Sinun ei tarvitse toteuttaa, ei tarvitse panna itseäsi likoon, ei tarvitse varata aikoja ylitäydestä kalenterista. Tämä ei ole pakkopullaa. Tämä on vapaata yhdessäolo olohuoneen lattialla, yön-yli-retkellä- jossain, iltanuotiolla, Lapin lumoissa, kahvilassa, näyttelyssä. Tarvitsee vain olla luovasti hullu, idearikas, ihminen. Tähtikirkkaan taivaan alla.

Jos olet tarpeeksi hullu tullaksesi mukaan, soita. (040 3100 007 / Aslak)

Jos et ole tarpeeksi hullu, niin me tarvitsemme sinut EHDOTTOMASTI. Kuka meistä muuten pitää huolta?

Kaikkien toimikuntien ja hallitusten, menneiden ja tulevien, puolesta TERVETULOA mukaan.

Yhteydenotot

Paavo Ahonen (pkahonen@gmail.com)

Aslak Söderman (aslak.soderman@outlook.com)