facebook instagram
24.04.2021 • Kavtsi ry

Pitkä marssi Seitsemän Veljeksen reitillä siirtyy 14.8.

24.4.2021 klo 08:30 - 20:00

Pitkä marssi siirtyy elokuulle johtuen koronatilanteesta ja erityisesti siitä että reitti edellyttää siirtymisiä autolla yhdessä.

Uusi ajankohta on lauantai 14. elokuuta. Tuolloin retkemme pitäisi onnistua jo ennusteet yhtään pitävät paikkaansa

Oheisen linkin takana on tätä kirjoittaessa vielä vanhat päivämäärätiedot mutta muuten suunnitelma on ennallaan.

La 24.4.2021 klo 8:30 Pitkä marssi Seitsemän Veljeksen reitillä (Nurmijärvi - Hyvinkää)

Tule mukaan aistimaan keväisen luonnon ja pitkän patikan suomia tuntemuksia kerhon perinteiselle pitkälle marssille! Tällä kertaa suuntaamme Seitsemän Veljeksen reitille kulkien osuuden Nurmijärveltä Hyvinkäälle.

Lähtöpaikkana on Neste Nurmijärvi Myllykukko (Ilvesvuorenkatu 2, Nurmijärvi). Patikka päättyy Hyvinkään Sveitsiin (Härkävehmaankatu, Hyvinkää). Ennen marssille lähtöä tarkoituksena on viedä osa autoista Hyvinkäälle niin, että pääsemme niillä takaisin lähtöpaikalle.

Kokoonnutaan lähtöpaikalle lauantaina 24.4. klo 8:30 josta aluksi autojen siirto Hyvinkäälle. Itse marssille lähdemme viimeistään klo 9:30. Ohjeellinen kulkuaika 12 tuntia. Reitti kulkee lähtöpaikalta ensin Rajamäelle, josta jatkamme Usmiin ja edelleen Sveitsiin. Kuljemme koko matkan merkattua reittiä. Kulkualustana ovat pääasiassa polut, jotka voivat olla huonokuntoisia, märkiä ja liukkaita. Lisäksi on lyhyitä tieosuuksia. Matkaa kertyy noin 40 kilometriä. Maasto ja kulkuvauhti edellyttävät hyvää terveyttä ja kestävyyttä sekä tottumusta poluilla liikkumisesta.

Ota mukaan retken aikana tarvitsemasi ruoka ja juoma. Näitä nautimme säännöllisillä pikkutauoilla. Jalkineiksi kannattaa valita maastonsietävät ja vedenpitävät, mutta samalla kevyet vaelluskengät tai -saappaat.

Ilmoittaudu mukaan ma 19.4.2021 mennessä, ja kerro onko käytössäsi auto tai tarvitsetko kyytiä lähtöpaikalle. Sovitaan sitten etukäteen autojen siirrosta.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset: Mika Kiiski (kiiski.mika@gmail.com, 050 381 3894).