facebook instagram
20.05.2024 • Tunturikerho Kavtsi ry

Suunnistusopastusta Pirkkolassa

20.5.2024 klo 17:00 - 19:00

SUUNNISTUSOPASTUSTA PIRKKOLAN URHEILUPUISTOSSA MA 20.5. KLO 17 Pirkkolantie 23 tai Pirkkolan Metsätie, Helsinki

Päivitys 5.5.

"Ma 20.5. klo 17 Suunnistusopastus Pirkkolassa. Väärtin tiedoista poiketen karttojen myyntipiste ja kokoontumispaikka on vaihtunut: se on jäähallin päädyssä Pirkkolantien puolella. Karttamaksu on 12,-. Ilm. sähköpostitse: markku.arola(at)kolumbus.fi ja vastauksia viesteihin on odotettavissa su 19.5."

___________________________

Karttojen myyntipiste on uimahallin ja jäähallin välissä. Suunnistusopastusta on kahtena maanantai-iltana klo 17– noin 19. Voit osallistua molempiin kertoihin tai vain toiseen. Teemme karttaretken Helsingin Suunnistajien Iltarastien yhteydessä hahmottaen miten maastoa kuvataan kartassa. Illassa käymme läpi myös suunnistajien tavan käyttää kompassia. Ota siis mukaan kompassisi ja kartalle suojapussi. Kartan rastit ovat maastossa omatoimista harjoittelua varten vielä viikolla, joten kannattaa hankkia ”kaikki rastit”-kartta. Tule paikalle hyvissä ajoin, seuraa järjestäjien ilmoittautumisohjeita ja hanki kartta iltarastivaunusta ja kerro, että lähdet maastoon ilman aikaa pienen ryhmän kanssa.

Osallistumismaksu on Iltarastien karttamaksu (ennakkotiedon mukaan 12€ kertakävijöille).

Iltarastien ohjeisiin voit tutustua ennakkoon iltarastit.fi Tämä kerta on tarkoitettu sinulle, joka mieluummin tukeudut retkilläsi polkuihin, mutta haluaisit mennä merkittyjen reittien ulkopuolelle kartan kanssa sekä hieman poistua polulta. Mikä polku on kartassa ja mikä ei? Pirkkola on suosittu liikuntapaikka, joten suosi julkista liikennettä