facebook instagram
08.01.2022 • Logi

Login kaamoshiihtoviikot Saariselällä

8.1.2022 - 29.1.2022

Perinteiset kaamoshiihdot Saariselällä viikoilla 2 – 4.

Matkustaminen tapahtuu junalla makuupaikoin ja Rovaniemeltä bussilla. Matka- ja majoituskustannukset ovat yhteensä: 1 viikko n. 300 €/hlö, 2 viikkoa n.400 €/hlö ja 3 viikkoa n. 500 €/hlö. Osallistua voi siis 1, 2 tai koko 3 viikkoa.

SITOVAT ILMOITTAUTUMISET elokuun 2021 loppuun mennessä, jolloin on maksettava ennakkomaksu 150 €, viite 1216. Huom ! Tästä matkasta ei ennakkomaksua palauteta ilmoittautumisajan jälkeen, koska junaliput pitää lunastaa hyvissä ajoin, sitä mukaa kun niitä tulee tarjouksina myyntiin.
Tieloman majassa on kahden ja kolmen hengen huoneita yhteensä 7 kpl, sekä 3 hengen parvi. Huoneen hinta on n. 220 € / viikko, mutta hintaan voi tulla korotus loppuvuodesta. Lähtöpäivät Turusta ovat perjantait, ja paluupäivät Saariselältä lauantait. Tarkemmat tiedot tulevat ilmoittautuneille.

Parhaan ja edullisemman kaamoshiihdosta saa olemalla useamman viikon!

Talvella Saariselällä löytyy paljon muutakin tekemistä kuin hiihtäminen. Lähellä on pitkä pulkkamäki ja laskettelumäet. Useasta paikasta voi vuokrata läskipyörän - osa s-avusteisia. On myös lumikenkä ja kävelyreittejä. Saariselän kaamos on jo itsessään kokemisen arvoinen ja kirkkaalla säällä voi nähdä revontulia.