Petipaikkavaraukset

Avaimen lunastanut jäsen sekä tunturikerhot voivat tehdä petipaikkavarauksia alla mainittuihin majoitusyksiköihin (linkit avautuvat uuteen välilehteen). Varauksen tekeminen ei ole pakollista, jäsenet voivat käyttää kämppiä myös ilman varausta. Käyttömaksut ovat samat riippumatta mahdollisesta varauksesta.

Majoitusyksiköiden varauskalenterit

Susi-Kiisa

Susi-Talas

Susikyrö Susi-Oskari

Susikyrö Koira-Oskari

Susikyrö vanha kämppä

Vuokrakämppä Aihki  (vuoden 2020 varaukset)

Susikyrö Pekan-Oskariin (huoltorakennus), Susi-Kiisan kammiin ja Susi-Talas saunarakennukseen ei voi tehdä petipaikkavarauksia.

Petipaikkavaraus vahvistetaan sähköpostilla. Vahvistettu varaus maksetaan etukäteen Tunturiladun pankkitilille vahvistuksessa ilmoitetulla viitenumerolla.

Varauksen mahdollisesta peruuntumisesta on ilmoitettava varaustenhoitajalle välittömästi. Peruutuksen tapahtuessa aikaisemmin kuin 14 vuorokautta ennen varatun ajan alkua, varauksesta ei peritä maksua. Peruutuksen tapahtuessa 7–14 vuorokautta ennen varatun ajan alkua, maksu on 1/3 varatun ajan maksusta. Peruutuksen tapahtuessa alle 7 vuorokautta ennen varatun ajan alkua, maksu tulee suorittaa kokonaisuudessaan. Kokonaisuudessaan peruutusehdot löytyvät Avain- ja käyttösäännöt 2018 kohdasta 13.

Varaustenhoitaja:
Sirpa Alapuranen, 050 597 5811, varaustenhoitaja@tunturilatu.fi  tai sirpa.alapuranen@tunturilatu.fi

Aihkin vuoden 2019 varaukset hoidetaan erikseen. Varaustenhoitaja:
Aulikki Kuukkanen, 040 577 4100.

Back to top