Petipaikkavaraukset

Avaimen lunastanut jäsen sekä tunturikerhot voivat tehdä patjapaikkavarauksia alla mainittuihin majoitusyksiköihin (linkit avautuvat uuteen välilehteen). Varauksen tekeminen ei ole pakollista, jäsenet voivat käyttää kämppiä myös ilman varausta. Käyttömaksut ovat samat riippumatta mahdollisesta varauksesta.

Majoitusyksiköiden varauskalenterit

Susi-Kiisa

Susi-Talas

Susikyrö Susi-Oskari

Susikyrö vanha kämppä

Susikyrö Koira-Oskariin, Susikyrö Pekan-Oskariin (huoltorakennus), Susi-Kiisan kammiin ja Susi-Talas saunarakennukseen ei voi tehdä patjapaikkavarauksia.

Patjapaikkavaraus vahvistetaan sähköpostilla. Vahvistettu varaus maksetaan etukäteen Tunturiladun pankkitilille vahvistuksessa ilmoitetulla viitenumerolla.

Varaukset tulee tehdä niin hyvissä ajoin, että ne ehditään käsitellä, mutta viimeistään 2 viikkoa ennen varauksen alkua.

Varauksen voi perua ilman maksuseuraamuksia 2 kuukautta ennen varauksen alkamista. Jos peruu tai pienentää varausta 1-2 kuukautta ennen varauksen alkamista, pitää maksaa vähintään 1/3 alkuperäisen varauksen maksusta, mikäli pienennetty varausmaksu ei ylitä kyseistä summaa (esim. Susikyrön vanhan kämpän 600 € viikkomaksusta vähintään 200 € pitäisi maksaa, mutta vähintään 1 kk ennen varauksen alkua varausta pienennetään 3 henkilön 7 päiväksi varaukseksi, joka maksaa 210 € eikä ylimääräistä peruutusmaksua tarvitse maksaa). Alle 1 kk ennen varauksen alkamista tehdyt peruutukset pitää maksaa kokonaan. Kokonaisuudessaan peruutusehdot löytyvät Avain ja käyttösäännöt kohdasta 13.

Varaustenhoitaja:
Sirpa Alapuranen, 050 597 5811, varaustenhoitaja@tunturilatu.fi  tai sirpa.alapuranen@tunturilatu.fi

Aihkin varaukset hoidetaan toistaiseksi erikseen. Varaustenhoitaja:
Aulikki Kuukkanen, 040 577 4100.

Back to top