Ladataan Tapahtumat

Joulujuhla

09.12.2017 @ 17.00 - 20.00

All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Uusi juhlapaikkamme on  Maunulan saunabaari, Metsäpurontie 25, Helsinki

Saunabaarilla on kunniakas historia ja nykyisyys. Se oli Helsingin ensimmäisiä yleisiä saunoja. Rakennuksen ovat suunnitelleet arkkitehdit Viljo Revell ja Keijo Petäjä, ja kaluston Antti Nurmesniemi.

Tila toimi 1950-luvun alusta yleisenä saunana ja Maunulan sosiaalisen elämän keskuksena 1970-luvun alkuun. Monien vaiheiden jälkeen Saunabaari palvelee nykyisin Helsingin kaupungin asukastilana kutomoineen, baareineen ja juhlatiloineen. Helsingin Kaupunginmuseo on todennut Saunabaarin olevan rakennustaiteellisesti, historiallisesti ja kaupunkikuvallisesti osa erittäin merkittävää kokonaisuutta.

Saunabaarin eteen pääsee bussilla 63. Rakennus on helppo havaita, se on punatiilinen ja seinässä komeilee teksti SAUNA kolmatta metriä korkeilla kirjaimilla. Lähikaduilta löytyy tilaa myös auton parkkeeraamiseen.

Kavtsin perinteinen joulujuhla vietetään siis näin historiallisessa rakennuksessa la 9.12.2017 alkaen klo 17.

Luvassa on taasen soittoa ja laulua, leikkejä ja ohjelmaa vauvasta vaariin.

Tarjolla on joulupuuroa ja muita herkkuja, ota siis mukaan oma lautanen ja lusikka sekä kuksa tai muki.

Joulupukki koukkaa taas toivottavasti juhlamme kautta, joten tuo mukanasi pieni lahja. Mukanasi tuleville lapsille voit tuoda nimellä varustetunpaketin.

Jos haluat keittää puuroa, leipoa pipareita tai muita jouluherkkuja, ota yhteyttä kulinaarisen toimikunnan vetäjään Irma Toloseen, irmatolonen@gmail.com tai 040 7326851.

Tiedot

Päivämäärä:
09.12.2017
Aika:
17.00 - 20.00
Tapahtumaluokat:
,
Back to top