Ladataan Tapahtumat

Kavtsi Kaamosvaellus 28.12.2018 – 5.1.2019

28.12.2018 - 05.01.2019

All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kavtsi järjestää perinteisen kaamosvaelluksen kuunsirpin valossa. Tällä kertaa reitti kulkee Hetasta Susikyröön.
Matka alkaa perjantaina 28. 12 ja illalla pitäisi olla Sysikyrössä. Susikyröstä on varattuna Susi-Oskari sekä tulo- että lähtöpäiville. Aamulla siirrytään Hettaan josta varsinainen vaellus alkaa aamunkoitteessa.
Reittisuunnitelma on Hetta-Pyhäkero-Sioskuru-Rautuoja-Hannukuru-Nammalakuru-Susikyrö.
Reitti kulkee pääosin jotenkuten merkittyä talvireittiä ja yöpymiset lähtökohtaisesti autiotuvissa. Telttamajoitukseen tulee kuitenkin varautua tarvittaessa.
Päivämatkojen pituudet vaihtelevat 8-15 km, joista pisin matka on retken loppuvaiheessa välillä Hannukuru Nammalakuru. Tarkoituksena on pitää lepopäivä Hannukurun kämpällä, jossa on mahdollisuus saunoa.
Susikyröstä sitten kotia kohti lauantaina 5.1.2019.
Vaellukseen osallistuminen edellyttää normaalia kuntoa, kokemusta talviretkeilystä ja riittäviä varusteita. Ahkioita ja suksia voi vuokrata Kavtsilta. Osa matkasta tullaan suurella todennäköisyydellä tekemään otsalampun valossa eikä kova pakkanenkaan ole outo kokemus tuohon aikaan. Reitti kulkee osittain myös avotunturissa joten tämä tule ottaa huomioon varusteiden valinnassa.
Ilmoittautumisia vastaanottaa ja kyselyihin sekä varustevuokrauksiin liittyviin asioihin vastaa Paavo Ahonen, puh: 040 5274 639 tai pkahonen(at)gmail.com

Tiedot

Alkaa:
28.12.2018
Loppuu:
05.01.
Tapahtumaluokat:
,

Järjestäjä

Tunturikerho Kavtsi

Tapahtumapaikka

Susikyrö
Susikyröntie 29
Enontekiö, Lappi Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
https://tunturilatu.fi/susikyro-enontekiolla/
Back to top