Ladataan Tapahtumat

Matka Huippuvuorille

04.08.2017 - 14.08.2017

| 2600€

All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Vaellusretki Huippuvuorille alkaa tarkentua. Ohjelman mukaan ollaan muutama päivä Longyearbyensissä ennen ja jälkeen 6 päivän vaellusretkeä Skansbuktan tuntumaan. Vaelluksella on perusleiri, josta tehdään päiväretkiä ympäristöön oppaan johdolla ja vieraillaan myös Pyramidenissa. Longyearbyenistä on mahdollisuus tehdä omakustanteisia päiväretkiä varsinaisen vaellusretken jälkeen.

Varsinaisena matkanjärjestäjänä toimii Elämysmatkat Oy. Matkan hinta on tarkentunut noin 2600 € / hlö sisältäen myös lennot Huippuvuorille. Vaellusosuuden aikana myös ruuat kuuluvat hintaan. Matkalle mahtuu mukaan maksimissaan 15 henkilöä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Tällä hetkellä matkalle on vielä muutama paikka jäljellä.

Lisäkysymykset ja ilmoittautuminen sähköpostilla Kirsi Hiltuselle: kirhan@welho.com

 

Alustava vaelluksen matkaohjelma (voi tulla muutoksia):

Päivä 1: Nouto hotellista Longyearbyenistä. Retken turvallisuusinfo. Autolla rantaan ja venekuljetus Isfjordenin yli Skansbuktaan. Muutaman tunnin vaellus rannikkoa pitkin ja leiriin saapuminen iltapäivällä. Retkellä on mukana koiria, jotka toimivat jääkarhuvahteina ja myös auttavat kantamaan osan retken yleisistä varusteista. Lounas matkan varrella ja illallinen leirissä. Yöpyminen teltassa.

Päivä 2: Varusteiden pakkaus. Kiipeäminen 600 metriä korkealle Høgskolefjelletille, josta on hieno näkymä Isfjordenille ja vuoristoon Longyearbyenin ympärillä. Iltapäivällä vaellus rannikkoa pitkin ja leiriytyminen. Päivän aikana aamiainen, lounas ja illallinen. Yöpyminen teltassa.

Päivä 3: Vaellus sisämaahan Skans Valleyhin päin. Kuljetaan solien läpi, missä pesii lintuja ja saavutamme Valleyn syvimmät osat, missä näemme sen vesiputoukset. Mahdollisuus löytää fossiileja. Päivän aikana aamiainen, lounas ja illallinen. Yöpyminen teltassa.

Päivä 4: Vaellamme Skans Bayn läpi ja vierailemme 20-luvun ruotsalaisilla kaivosraunioilla. Kuljemme länsirannikkoa, josta on näkymä Billefjordiin. Käännymme laaksosta solaan lähellä Skansen-vuorta ja kuljemme kapeaa solaa alas. Päivän aikana aamiainen, lounas ja illallinen. Yöpyminen teltassa.

Päivä 5: Kuljemme rannikkoa pitkin kohti Student Valley:a ja siitä kohti Kapp Thordsenia. Iltapäivällä saavumme Svenske Husetille. Svenske Huset rakennettiin 1872 ja se on tunnettu traagisesta tapauksesta, jossa kuoli 17 ihmistä. Päivän aikana aamiainen, lounas ja illallisena grilli-ilta rannikolla. Yöpyminen teltassa.

Päivä 6: Leirin purku. Venekuljetus Billefjordenin vuonoa pitkin kohti Pyramidenia. Pyramiden suljettiin 1998, mutta talot ja kaivosrakenteet ovat jääneet sijoilleen. Käymme maissa tässä kummituskaupungissa. Venekuljetus Longyearbyeniin ja siitä autolla hotelliin. Päivän aikana aamiainen.

Matkan hintaan kuuluu vaellusretken aikana mainitut ruokailut. Pelastusvakuutus, koirat, leiriytymisvarusteet, kokenut opas, turvallisuusvarusteet, mainitut auto- ja venekuljetukset.

Matkan hintaan eivät kuulu: makuupussi, ateriat Longyearbyenissä, juomat, mineraalivesi.

 

Tiedot

Alkaa:
04.08.2017
Loppuu:
14.08.2017
Hinta:
2600€
Tapahtumaluokat:
, ,

Järjestäjä

Tunturikerho Kavtsi / Kirsi Hiltunen
Sähköposti:
kirhan@welho.com

Tapahtumapaikka

Longyearbyen Huippuvuoret
Longyearbyen, Svalbard Norja + Google Map
Back to top