Ladataan Tapahtumat

PIKKUJOULUT

07.12. @ 17.00 - 20.00

All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Puheenjohtajan vetoomus edellisessä Väärtissä sai parin pitkäaikaisen jäsenen vielä kerran ryhtymään leikkiin. Luvassa on ajan hengen mukaisesti kosolti kierrätettyä ja jotain uutta.
Paikka on viime vuosina mukavaksi osoittautunut Maunulan Saunabaari (os. Metsäpurontie 25). Ainakin bussit 552, 63, 52 ja 50 tuovat perille ja lähistöllä on ollut hyvin parkkipaikkoja.
Tänä vuonna emännätkin (puurotonttuja lukuun ottamatta) saavat juhlia ilman edeltäviä valmisteluja, sillä tarjolla on kaupan antimia. Ota mukaan oma kuksa tai kahvikuppi, puurolautanen ja aterimet.
Joulupukki on jo alustavasti luvannut vierailla, joten pieni nimetön paketti yhteiseen konttiin, kiitos. Lapsille ja muille kilteille henkilöille tarkoitetun paketin päälle kirjoitetaan tietenkin saajan nimi.
Toivomme runsaslukuista osanottoa ja sitä, että mahdollisimman moni ilmoittaisi tulostaan ennalta 5. joulukuuta mennessä (puhelimella tai tekstiviestillä numeroon 045 230 112 Vappu Hietala tai sähköpostilla hietalavappu@gmail.com). Kerro mahdollisista ruokarajoitteistasi. Mutta vaikka ilmoittautuminen unohtui, koskee sinuakin toivotus
TERVETULOA PIKKUJOULUJUHLAAN!

Tiedot

Päivämäärä:
07.12.
Aika:
17.00 - 20.00
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Tunturikerho Kavtsi

Tapahtumapaikka

Saunabaari
Metsäpurontie 25
Helsinki,
+ Google Map
Back to top