Ladataan Tapahtumat

Pitkämarssi yön yli Nuuksion ydinalueilla

28.04.2017 @ 19.00 - 29.04.2017 @ 09.00

All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tule mukaan aistimaan keväisen luonnon, yön yli kulkemisen  ja pitkän patikan suomia tuntemuksia kerhon perinteiselle pitkälle marssille! Tämänkertainen reitti kulkee lähes kokonaan Nuuksion kansallispuiston alueella jolloin pääset tutustumaan puiston ydinalueiden kokonaisuuteen yhdellä kertaa.

Lähtöpaikkanana on Kirkkonummen pohjoisosassa sijaitseva Veikkolan taajama. Marssi päättyy Nuuksiontien varrelle Espooseen. Lähtöpaikalle pääsee helposti bussilla suoraan Helsingin keskustasta tai mm. Espoon keskuksesta. Samoin päättöpaikasta pääsee bussilla Espoon keskukseen ja edelleen junalla kohti Helsinkiä.

Lähdemme liikkeelle Veikkolan S-Marketin edustalta perjantaina 28.4. klo 19. Marssi etenee Holma-Saarijärven, Saarilammen, Kattilan, Takalan, Iso-Antiaksen, Suolikkaan, Urjan ja Hyppykallion kautta Nuuksiontien varteen. Perillä olemme lauantaiaamuna 29.4. Päättöpaikalla on tilaisuus saunomiseen.

Reitti kulkee pääosin poluilla hyödyntäen soveltuvin osin merkittyjä retkeilyreittejä. Lisäksi reitillä on lyhyitä ulkoilutieosuuksia. Pitempi polkujen ulkopuolella kulkeminen olisi merkki vetäjän harhautumisesta reitiltä. Matkaa kertyy noin 40 kilometriä. Polut ovat välillä helppoja mutta usein myös  juurakkoisia, kivisiä ja märkiä, ja lyhyitä mutta jyrkkiä nousuja ja laskuja on runsaasti. Lisäksi yön sydämenä pimeys ja kertyvä väsymys lisäävät haastavuutta. Reitti ja etenemisvauhti edellyttävätkin hyvää terveyttä ja kestävyyttä sekä tottumusta poluilla liikkumisesta.

Ota mukaan matkan aikana tarvitsemasi ruoka ja juoma. Näitä nautimme säännöllisillä pikkutauoilla. Jalkineiksi kannattaa valita maastonsietävät ja vedenpitävät mutta samalla kevyet vaelluskengät tai -saappaat. Lisäksi otsalamppu tuorein paristoin on välttämätön. Halutessasi saunoa ota myös pyyhe mukaan.

Tiedustelut ja vapaaehtoiset ilmoittautumiset: Mika Kiiski (kiiski.mika@gmail.com, 050 381 3894).

Tiedot

Alkaa:
28.04.2017 @ 19.00
Loppuu:
29.04.2017 @ 09.00
Hinta:
Ilmainen
Tapahtumaluokat:
,

Järjestäjä

Tunturikerho Kavtsi / Mika Kiiski
Puhelin:
050 381 3894
Sähköposti:
kiiski.mika@gmail.com

Tapahtumapaikka

Veikkola S-market
Koskentie 2
Kirkkonummi,
+ Google Map
Back to top