Ladataan Tapahtumat

Puolipitkä marssi – Espoon rantaraittia idästä länteen

28.10.2017 @ 09.00 - 17.00

All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kokoonnumme kello 9.00 Länsiväylän varrella sijaitsevan Hanasaaren parkkipaikalla, Länsiväylän etelänpuoleisella reunalla.

Tätä kirjoittaessa ei ole vielä tietoa, onko Länsimetro jo toiminnassa tuolloin. On kuitenkin tiedotettu, että Länsiväylän bussit kulkevat ennallaan 6.11. asti, vaikka metro tulisikin sitä ennen.

Jos metro toimii, voit jäädä pois Koivusaaren pysäkillä ja kävellä Länsiväylän eteläreunaa joitakin satoja metrejä länteen, niin saavut isolle parkkipaikalle.

Joka tapauksessa voit tulla millä tahansa Länsiväylän bussilla ja jäädä pois Hanasaaren pysäkillä. Hanasaari on Espoon puolella, joten tarvitset seutulipun, jos tulet Helsingistä. Kävele sitten alikulkua pitkin Länsiväylän ali sen eteläpuolelle. Kyseisellä parkkipaikalla on lauantaiaamuisin hyvin tilaa autolla tuleville.

Lähdemme kulkemaan Hanasaaresta rantaraittia pitkin länteen. Raitti kulkee lähes koko ajan rannan tuntumassa. Matkan varrella on joitakin kahvipaikkoja, mutta ei ole varmuutta niiden aukiolosta lokakuun lopussa.

Kävellä voi niin pitkään kuin hyvältä tuntuu. Innokkaimmat voivat jatkaa Saunalahteen asti, pois voi myös lähteä monessa kohtaa ja hypätä bussiin. Kaikki bussit kulkevat tuon Hanasaaren kautta.

Jos metro toimii, käytössä on hyvä verkosto: liittymäbussilla metroasemalle, mistä eteenpäin metrolla. Ehkäpä tämä olisi joillekin myös ensimmäinen ajelu Länsimetrolla!

Pukeudu sään mukaisesti ja ota mukaan pikkuevästä.

Ennakkoilmoittautumista ei tarvita, tiedusteluihin vastaa vetäjä Annu Koistinen, puh 050 326 6960.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
28.10.2017
Aika:
09.00 - 17.00
Tapahtumaluokat:
,
Back to top