Ladataan Tapahtumat

Ruskavaellus Pallas-Yllästunturin kansallispuistossa – Kavtsi

17.09.2016 - 24.09.2016

All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ruskavaellus on telttavaellus, jossa liikumme 5-10 kilometriä päivässä rinkan kanssa tukeutuen merkittyihin reitteihin. Vaelluksella on hyvin aikaa valokuvamiseen ja luonnon tutkimiseen. Teemme lisäksi iltaisin lähiretkiä telttojen pystytyksen ja ruokailun jälkeen.

Lähtöpaikka on Susikyrö. Menemme Nammalakuruun, sieltä Hotelli Pallaksen lähelle, sieltä Pallasjärven rantaan punaiselle hiekkarannalle ja samaa reittiä takaisin. Retki päättyy Susikyröön Tunturiladun Susiaisiin.

Vaellus sopii ensimmäiseksi vaellukseksi. Retki edellyttää hyvää kuntoa, kun rinkan paino on 15-22 kiloa. Retkivälineitä – esimerkiksi rinkka, teltta, retkikeitin – voi vuokrata Tunturikerho Kavtsin varustevuokraamosta. Susikyrö on Tunturiladun tukikohta, ja sinne pääsee parhaiten omalla autolla. Seitsemän kilometrin päähän Raattamaan pääsee myös bussilla, ainakin arkisin.

Retken vetäjä on Irma Tolonen, Outasusi ja retkien perässä kulkija parin vuosikymmenen ajalta. Lisätietoja ja ilmoittautuminen puh. 040 7326 851 tai itirmatolonen@gmail.com.

 

Tiedot

Alkaa:
17.09.2016
Loppuu:
24.09.2016
Hinta:
Ilmainen
Tapahtumaluokat:
, ,

Järjestäjä

Tunturikerho Kavtsi / Irma Tolonen
Puhelin:
040 7326 851
Sähköposti:
itirmatolonen@gmail.com

Tapahtumapaikka

Susikyrö
Susikyröntie 29
Enontekiö, Lappi Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
https://tunturilatu.fi/susikyro-enontekiolla/
Back to top