Tunturikerhot

Kavtsi (Pääkaupunkiseutu)

Tervetuloa Tunturikerho Kavtsin sivuille!

Tunturilatu ry:n Tunturikerho Kavtsi on pääkaupunkiseudulla toimiva retkeilykerho. Kerho järjestää vaelluksia ja retkiä niin Lapissa kuin muuallakin Suomessa. Kavtsin tarkoituksena on edistää jäsenistön retkeilyharrastusta ja Lappi-tietoutta. Järjestämme mm. eräretkeilyyn liittyviä kesä- ja talvikursseja sekä suunnistus- ja ensiapukursseja.

Kavtsilaiset kokoontuvat kerran kuukaudessa kerhoiltoihin (syyskuusta toukokuuhun). Niissä käsitellään jäsenistöä kiinnostavia aiheita. Kerhon toiminnasta kerrotaan kahdesti vuodessa ilmestyvässä jäsenlehdessä, Väärtissä.

Kavtsi on Tunturilatu ry:n kahdeksas paikalliskerho, joka perustettiin pääkaupunkiseudun retkeilijöille vuonna 1972. Kerhon nimi juontaa saamenkielisestä lukusanasta kavtsi eli kahdeksan. Toiminta on monipuolista, ja nyt kerho on Tunturiladun suurin paikalliskerho jäsenmäärän ollessa reilut 600.

Tunturilatu ry:n Tunturikerho Kavtsilla on myös oma maja, Kärrikaltio, Inkoossa. Siellä järjestetään erilaisia tapahtumia ja koulutustilaisuuksia ympäri vuoden. Sen lisäksi kavtsilaisten käytössä on Tunturilatu ry:n kämpät Lapissa.

 

 

Kaikki Kavtsin tapahtumat löydät täältä


Kaikki tapahtumat
Back to top