Tunturikerhot

Kirpputori

 

Kirpputori

Onko sinulla retkeilyvälineitä lojumassa nurkissa käyttämättömänä ja haluaisit myydä ne tarvitseville, vai haluaisitko ostaa tarvitsemiasi retkeilyvälineitä? Tässä voit nyt ilmoittaa.

KIRPPUTORIN TOIMINTAOHJEET

Kirpputorin käyttöoikeus

Kirpputorille myytäväksi voivat ilmoittaa vain Lapinkävijät OWLAn jäsenet. Kirpputorilta voi ostaa tai ilmoittaa halukkuutensa ostaa jotain kuka tahansa.

Kirpputorilla myyminen tai halu ostaa jotain

Asiasta kerrotaan sähköpostilla osoitteeseen pekkakokko(at)mail.suomi.net (korvaa edellä kerrottu (at) sähköpostiosoitteessa @ merkillä).

Seuraavat tiedot on kerrottava:

– nimi
– ilmoitettaessa jotain myyntiin, jäsennumero, joka löytyy jäsenen Tunturiladun jäsenkortista
– puhelinnumero
– myytävä tai ostettava artikkeli, halutessaan artikkelista voi toimittaa digikuvan kirpputorin sivulle
– myytävän artikkelin hinta ja arvio laadusta, tarpeen mukaan ikä, voit ilmoittaa myös jos haluat lahjoittaa tuotteen sitä tarvitsevalle
– ilmoittajan sähköpostiosoite halutessaan

Kirpputorilta ostaminen

Ostaja ottaa yhteyttä henkilöön kirpputorilla myytävää ilmoittaneeseen tai myyjä henkilöön, joka on ilmoittanut halustaan ostaa jotain.

Jatkotoimenpiteet

Yhteydenoton johtaessa osto- tai myyntitapahtumaan, niin myyjä tai ostaja ilmoittaa sähköpostilla osoitteeseen pekkakokko(at)mail.suomi.net asian poistamisesta kirpputorilta.

Rajoitukset

Ilmoitukset ovat kirpputorin sivulla maksimissaan kolme kuukautta. Ajan täyttyessä poistaminen tapahtuu kirpputorin ylläpitäjän toimesta.

Vastuut

Kirpputorin ylläpitäjä Lapinkävijät OWLA ei vastaa millään tavalla myyjän ja ostajan välillä tapahtuneesta osto- tai myyntitoiminnasta.

Back to top