Tunturikerhot

Pasi Nurmikumpu OS Retkipalvelujen retket

Ilmoittaudu Pasi Nurmikummulle, 040-7347394, nurmipas(at)gmail.com.

6. – 9.6.2019  ”Muddusfallet ja kurut”

Teemme retken Oulusta lähtien klo 9 Mudduksen kansallispuistoon Ruotsiin,jossa ajamme Messauren padon kautta Sarkavarelle. Siellä tutustumme kuruun, jonka seinämät ovat paikoin 50 metriä korkeat. Kävelemme 6 km yöpymispaikalle. Seuraavana päivänä kävelemme 9 km Muddusfalletin putoukselle, jossa vietämme päivän valokuvaten ja ihastellen 60 metriä korkeita kallioseinämiä. Muddusfallet on 42 metriä korkea putous, joka putoaa kahdessa osassa. Kolmantena päivänä lähdemme takaisin ja yövymme lähellä Måskogårssoa. Neljäntenä päivänä on 6 km autolle ja paluu jonkin nähtävyyden kautta, jos ei ole kiire.

Retkelle voimme lähteä kahdella autolla. Retken hinta on 170 € Tunturiladun jäsenelle ja 220 € ei-jäsenille. Halutessamme voimme tehdä yhteisen pasta-aterian päivässä, muutoin otamme omat eväät.

Retkelle otamme enintään seitsemän osallistujaa.

11. – 15.9.2019 ”Ruotsin putoukset, ruska ja Revontulet. Valokuvauskierros Abisko päätepisteenä”

Lähde retkelle klo 9 Oulusta Ruotsin Lapin vesiputouksille reitillä Haaparanta-Jällivaara-Abisko. Retki on myös samalla valokuvauskurssi, mutta kaikenlaiset kuvaajat pääsevät mukaan. Valokuvauskurssi maksaa hieman lisää.
Retken hinta on 190 € Tunturiladun jäsenelle ja 240 € ei-jäsenelle sekä polttoaineet jaettuna osallistujien kesken. Voit halutessasi lähteä myös omalla autolla. Voit valita telttamajoituksen teltassasi tai mökkimajoituksen (20-40 €/yö). Jällivaaran lähellä on vuokratalo, jossa yövymme meno- ja paluumatkalla. Valokuvausopetuksen lisähinta on 50 €.
Retkelle otamme enintään viisi osallistujaa.

18. – 22.9.2019 ”Retki Saltoluoktaan ja Ahusgårssåån”

Lähde retkelle klo 9 Oulusta Saltoluoktaan, joka on Kungsledenin varrella Aktsen ja Vakkotavarren puolessa välissä. Saltoluoktassa voimme syödä sisätiloissa ja käydä saunassa. Ahusgårsså on syvä kuru lähellä Saltoluoktaa. Voimme käydä Pietsjauren saamelaiskylässä ja Rasekin huipulla. Sieltä näkee Sluggan ja Ähparin, jotka ovat Sarekin kansallispuiston maamerkkejä. Teemme kohtalaisia päiväretkiä, jolloin valokuvaaminen onnistuu kiireettä. Ahusgårsså löytyy osoitteesta https://laponia.nu/sme/upplev/turer-sme/ahusgarssa/ .
Voimme lähteä kahdella autolla. Retken hinta on 170 € Tunturiladun jäsenelle ja 220 € ei-jäsenelle. Halutessamme voimme tehdä yhteisen pasta-aterian päivässä, muutoin otamme omat eväät. Hinta sisältää venekuljetuksen Saltoluoktaan.

Retkelle otamme enintään seitsemän osallistujaa.

 

Back to top