Tunturikerhot

Tsietsa (Pohjois-Savo)

Maisema Nuvvoksen suuntaan
Maisema Nuvvuksen suuntaan

 

Tervetuloa Tunturikerho Tsietsan kotisivuille

Tsietsa on saamenkieltä ja tarkoittaa seitsemän. Tunturikerhomme on seitsemäs Tunturiladun kerhoista ja perustettu vuonna 1972. Toiminta-alueemme on Pohjois-Savo ja jäsenmäärämme hieman yli 100 eri ikäistä sekä kaiken kokenutta että aivan aloittelevaa Lapin kävijää.

Tavoitteemme on koota retkeilyhenkiset Lapin Hullut yhteen yleisen vaaran välttämiseksi. (Savolaiseen tapaan, vastuu tässä kohtaa siirtyy lukijalle.) Helpotusta poltteeseen pyrimme antamaan viemällä jäsenistömme välillä lumikenkäilemään, hiihtämään tai patikoimaan milloin kotoisen Savon maisemiin tai, mikä parasta, Lapin tuntureille.

Tietoa toiminnastamme tarjoamme jäsenillemme 1-3 kertaa vuodessa (tai useammin tarpeen mukaan) ilmestyvässä tiedotteessa, joka lähetetään joko sähköpostissa tai kirjeenä niille, joilla sähköpostia ei ole. Lisäksi päivitämme ajankohtaiset asiat näille kotisivuillemme. Käy myös Facebookin sivuillamme, Tunturikerho Tsietsa, sinne tulevat tiedot tapahtumista ja lisäksi voimme käydä keskustelua kaikista kerhoon ja retkeilyyn liittyvistä asioista. Siellä voit hakea vaikka kaveria vaellukselle tai retkelle tai kysyä vinkkejä kohteista, varusteista tai kyydeistä.

Jäsenyys Tsietsassa ja sitä kautta Tunturiladussa, tuo samalla jäsenmaksulla myös Suomen Ladun jäsenedut (mm. Latu & Polku-lehti). Tunturiladun jäsenenä saat neljästi vuodessa ilmestyvän Tunturilatu-lehden ja käyttöoikeuden kolmeen eri puolilla Lappia sijaitsevaan Tunturiladun tukikohtaan.

Otamme mielellämme vastaan uusia retkeilyhenkisiä jäseniä joukkoomme. Mikäli olet kiinnostunut saat lisätietoa jäsenyydestä ja liittymisestä näiltä sivuiltamme. Voit myös ottaa rohkeasti yhteyttä yhteystiedoissa mainittuihin henkilöihin, jotka opastavat mielellään kaikissa alkutaipaleen ongelmissa.

Tervetuloa tervehenkisen harrastuksen pariin lupsakkaassa seurassa.


Kaikki tapahtumat
Back to top