Tunturikerhot

Tsietsa (Pohjois-Savo)

Maisema Nuvvoksen suuntaan
Maisema Nuvvuksen suuntaan

 

Tervetuloa Tunturikerho Tsietsan kotisivuille

Tsietsa on saamenkieltä ja tarkoittaa seitsemän. Tunturikerhomme on seitsemäs Tunturiladun kerhoista ja perustettu vuonna 1972. Toiminta-alueemme on Pohjois-Savo ja jäsenmäärämme hieman yli 100 eri ikäistä sekä kaiken kokenutta että aivan aloittelevaa Lapin kävijää.

Tavoitteemme on koota retkeilyhenkiset Lapin Hullut yhteen yleisen vaaran välttämiseksi. (Savolaiseen tapaan, vastuu tässä kohtaa siirtyy lukijalle.) Helpotusta poltteeseen pyrimme antamaan viemällä jäsenistömme välillä lumikenkäilemään, hiihtämään tai patikoimaan milloin kotoisen Savon maisemiin tai, mikä parasta, Lapin tuntureille.

Tietoa toiminnastamme tarjoamme jäsenillemme 1-3 kertaa vuodessa ilmestyvässä jäsenlehti Tsietsalaisessa sekä näillä kotisivuillamme, joille päivitämme kulloinkin ajankohtaiset asiat.

Jäsenyys Tsietsassa ja sitä kautta Tunturiladussa, tuo samalla jäsenmaksulla myös Suomen Ladun jäsenedut (mm. Latu & Polku-lehti). Tunturiladun jäsenenä saat neljästi vuodessa ilmestyvän Tunturilatu-lehden ja käyttöoikeuden kolmeen eri puolilla Lappia sijaitsevaan Tunturiladun tukikohtaan.

Otamme mielellämme vastaan uusia retkeilyhenkisiä jäseniä joukkoomme. Mikäli olet kiinnostunut saat lisätietoa jäsenyydestä ja liittymisestä näiltä sivuiltamme. Voit myös ottaa rohkeasti yhteyttä yhteystiedoissa mainittuihin henkilöihin, jotka opastavat mielellään kaikissa alkutaipaleen ongelmissa.

Tervetuloa tervehenkisen harrastuksen pariin lupsakkaassa seurassa.


Kaikki tapahtumat
Back to top