facebook instagram

Petipaikkavaraukset

Avaimen lunastanut Tunturiladun jäsen sekä tunturikerhot voivat tehdä petipaikkavarauksia alla mainittuihin majoitusyksiköihin. Varauksen tekeminen ei ole pakollista, jäsenet voivat käyttää kämppiä myös ilman varausta. Aluemaksut ovat samat riippumatta mahdollisesta varauksesta.

HUOM! Jokainen vuorokausi on varattava erikseen. Vuorokausivaraus alkaa klo 12:00 ja päättyy seuraavana päivänä klo 12:00.

Majoitusyksiköiden varauskalenterit

Susi-Kiisa

Susi-Talas

Susikyrö Susi-Oskari

Susikyrö Koira-Oskari

Susikyrö vanha kämppä

Aihki

HUOM! Aihki on kaikkien tunturilatulaisten, myös avaimettomien, varattavissa omaan käyttöönsä. Aihkin varauksen voi tehdä enintään 12 kk ennen varattavaa ajankohtaa ja viikoilla 12–18 sekä 36–39 Aihkin voi varata enintään viikoksi kerrallaan. Katso Varausmökki Aihkin säännöt.

Petipaikkavaraus vahvistetaan sähköpostilla. Vahvistettu varaus maksetaan etukäteen Tunturiladun pankkitilille FI11 4108 0010 3176 86. Viitenumerot ovat: Susi-Kiisa 7090, Susi-Talas 6020, Susikyrö 5050 ja Aihki 8060. Voimassa olevat aluemaksut löytyvät Tukikohtien aluemaksut-sivulta.

Susikyrö Pekan-Oskariin (huoltorakennus), Susi-Kiisan kammiin ja Susi-Talaksen saunarakennukseen ei voi tehdä petipaikkavarauksia.

Varauksen mahdollisesta peruuntumisesta on ilmoitettava varaustenhoitajalle välittömästi. Peruutuksen tapahtuessa aikaisemmin kuin 14 vuorokautta ennen varatun ajan alkua, varauksesta ei peritä maksua. Peruutuksen tapahtuessa 7–14 vuorokautta ennen varatun ajan alkua, maksu on 1/3 varatun ajan maksusta. Peruutuksen tapahtuessa alle 7 vuorokautta ennen varatun ajan alkua, maksu tulee suorittaa kokonaisuudessaan.

Avaimettoman jäsenen on mahdollista tutustua kämppiin ns. tutustumisavainsysteemillä Avain- ja käyttösääntöjen pykälän 11 mukaisesti. Tarkemmat tiedot kämppien käyttöoikeudesta, varausten tekemisestä ja peruutuksista löytyvät dokumentista Avain- ja käyttösäännöt .

Varaustenhoitaja:
Sirpa Alapuranen, 050 597 5811, sirpa.alapuranen(at)luukku.com tai varaukset(at)tunturilatu.fi

Tulevia tapahtumia