facebook instagram

Jäsenasiaa

LOGIN SÄHKÖPOSTIOSOITE: tunturikerhologi(at)gmail.com tai logi(at)tunturilatu.fi
LOGIN POSTI: Hovioikeudenkatu 4 A 20, 20500 Turku
LOGIN KERHOHUONE: Vähäheikkiläntie 56 A, 2. kerros, Turku
LOGIN TILINRO: Nordea IBAN: FI27 2205 1800 0417 30 BIC: NDEAFIHH Maksujen suoritus tilille edellyttää viitenumeron käyttöä. Tarvittaessa saat sen rahastonhoitajalta.

Vuoden 2024 jäsenmaksut

Henkilöjäsenyys 43 € (sis. kerhon osuuden 9 €)
Rinnakkaisjäsenyys 36 € (sis. kerhon os. 9 €)
Perhejäsenyys – samassa osoitteessa asuvat perheenjäsenet 67 € (sis. kerhon os. 12 €)
Nuoriso- ja opiskelijajäsenyys: – alle 20 vuotias tai alle 29 v. opiskelija 21 € (sis. kerhon os. 5 €)
Tunturiladun ainaisjäsenyys myönnetään vain ikä- ja kunniasusiarvojen yhteydessä. (kerhon jäsenyys 9 €)

Mikäli olet liittynyt jäseneksi 1.10. jälkeen, emme enää laskuta sinulta kuluvan vuoden jäsenmaksua. Joulukuun alkuun mennessä liittyneille lähetetään vuoden viimeinen Latu ja Polku -lehden.
Jäsenenä voit osallistua jäsenyhdistyksen toimintaan myös kuluvana vuonna, mutta ilman maksettua jäsenyyttä et ole oikeutettu jäsenkorttiin tai jäsenetuihin. 1.10. jälkeen liittyneet saavat jäsenkortin tammikuussa saapuvan jäsenmaksulaskun yhteydessä.
Mikäli haluat maksaa jäsenyyden jo kuluvalle vuodelle, ota yhteyttä Suomen Ladun jäsenpalveluun: jasenpalvelu@suomenlatu.fi.

Jäseneksi voit liittyä Tunturiladun tai Suomen Ladun nettisivujen kautta tai ottamalla yhteyttä Suomen Ladun jäsenpalveluun tai puhelimitse 0985677450.
Jäsenyys Logissa edellyttää aina myös Tunturiladun jäsenyyttä.

Jäsen-, osoite- ja yhteystietojen muutokset:
Logi ja Tunturilatu saavat muutokset Suomen Ladun jäsenpalvelun kautta automaattisesti, jollet ole kieltänyt tietojen antamista tai muutat ulkomaille. Ilmoita silloin muutos Suomen Ladun jäsenpalveluun.

TUNTURILADUN/LOGIN jäsenenä saat TUNTURILATU-lehden neljästi, LOGI-AVIISAN (toimintamuistion) kahdesti sekä LOGIN TARINAT kerran vuodessa. Jäsenet saavat myös Suomen Ladun julkaiseman LATU JA POLKU-lehden sekä oikeuden Suomen Ladun myöntämiin etuisuuksiin ja alennuksiin.

MUUT MAKSUT
Muut maksut Tunturikerho Logille maksetaan kerhon tilille, KÄYTÄ VIITENUMEROA. Välinevuokrien viitenumero on 1313. Sekalaisten maksujen ja lahjoitusten viitenumero on 1326. Eri tilaisuuksien ja retkien maksuille ovat omat viitenumerot, älä maksa niitä em. viitenumeroilla. Rahastonhoitaja antaa viitenumeron, jos sitä ei ole Aviisassa mainittu.

TUNTURIKERHO LOGIN MATKOJEN YLEISET PERUUTUSEHDOT
Ennakkomaksun jälkeen ilmoittautuminen on sitova. Mikäli perut matkasi: – ennen ilmoittautumisajan päättymistä, saat ennakkomaksun takaisin – myöhemmin kuin 30 vrk mutta viimeistään 14 vrk ennen matkan alkua, peritään 25 % matkan hinnasta. – myöhemmin kuin 14 vrk mutta viimeistään 2 pv ennen matkan alkua, peritään 50 % matkan hinnasta. – alle 2 vrk ennen matkan alkua, voidaan matkan hinta periä kokonaisuudessaan. Matkustajalla on oikeus peruuttaa matkansa ylivoimaisen syyn vuoksi. Tässä sovelletaan yleisten seuramatkaehtojen mukaisia syitä. Loman saanti/saamattomuus ei ole ylivoimainen este. Matkakohtaisesti voi olla myös erityisiä peruutusehtoja, mitkä mainitaan matkan ilmoituksen yhteydessä.

JÄSENILLE VUOKRATTAVIA RETKEILYVARUSTEITA:
– Rinkat 3,5 €/viikko (tied. Paul Pakarinen p.0505688703)
– Loue 2 €/viikko ”
– Trangiat 1 €/viikko ”
– Ahkiot 10 €/viikko ”
– Puolijoukkueteltta+kamina 10 €/viikko (tied Kari Ihamo p. 0405144894)
– Teltta kamiinalla (2 henk) 5 €/viikko ”
Myös muita varusteita voit kysellä!
Maksaessasi välinevuokria käytä viitettä 1313.