facebook instagram

Mikä on Njalla?

Tunturikerho Njalla ry on yksi Tunturiladun neljästätoista kerhosta ja perustettu vuonna 1997. Toiminta-alueemme on Lappi ja tukikohtamme sijaitsee Kittilässä.

Njalla on saamenkieltä ja tarkoittaa naalia. Naali eli napakettu on pohjoisen tundran laji, joka on elänyt meillä avoimilla tunturipaljakoilla ja tunturisoilla.

Järjestämme ulkoliikuntatoimintaa ja teemme tunnetuksi ulkoilun eri muotoja. Lisäksi järjestämme jäsenillemme myös koulutusta retkeilyyn liittyvistä aiheista. Jokaisella jäsenellä on mahdollisuus osallistua retkien ja tapahtumien järjestämiseen, myös toiveita ja ideoita saa esittää!

Tietoa toiminnastamme jaamme monin eri tavoin. Sähköpostitse lähetämme jäsenillemme kokouskutsut, tärkeimmät tiedotteet sekä tietoa ajankohtaisista asioista.

Facebook-ryhmä Tunturikerho Njalla ry on kaikille avoin. Tiedotamme siellä tulevista retkistä ja kursseista sekä annamme hyviä vinkkejä luontoon ja ulkoliikuntaan liittyvistä tapahtumista. Ryhmässä on mahdollisuus jakaa kuvia, tarinoita ja tunnelmia Njallan retkiltä sekä erilaisista tapahtumista. Myös Instagramissa @tunturikerhonjalla jaamme ihania kuvia ja videoita tarinoiden kera.